donderdag 8 mei 2008

Moby akoestisch aan Flagey




Moby, de man van gigantische hits en onwaarschijnlijke flops, speelde gisterenavond een akoestische in café Belga op het hoekje van het Flageygebouw. Hij was in het land voor een dj-set in de Culture Club en kwam terloops zijn nieuw album 'Last Night' voorstellen, al speelde hij last night slechts 1 nummer uit die plaat.

Wegens te elektronisch werkte moby dus enkel 'Disco Lies' af met een zangeres die de erg slechte installatie meermaals overstuurde. Hij speelde dan maar Natural Blues, Johnny Cash' Ring of Fire, Find My Baby en andere hits. Een uur lang!

Een bomvol café Belga, temperatuur: 40° C. Minstens. Daar was plaats voor zo'n 200 man, maar werd volgepropt met au moin 300.

Buiten: een ware volkstoeloop (check foto's). Het kleinere pleintje langs de vijvers van Elsene stond af-ge-laden vol met wel 1500 à 2000 man die last-minute waren komen opdagen, allemaal kijkend naar de vitrine waar Moby achter stond te spelen.

Het had iets zuiders, 25 graden buiten om 21u30, zoveel volk verzameld, dansend en keuvelend. Zo 'on-brussels' maar zò voor herhaling vatbaar!


Check ook mijn verslag in Volt

Meer foto's van FM Brussel en een filmpje.
Moby site

1 opmerking:

Lene H. zei

On-Brussels? Vond je dat echt? Voor mij was het helemaal onvoorspelbaar-Brussels en zomers-Flagey.

Ik vind je leuk, want je luistert naar leuke muziek. Dat wou ik even kwijt. (Wat zijn we weer oppervlakkig...)